گزارش ایسنا از 45 ماه کش و قوس اجرای قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان
به نظر میرسد قرار است داستان دنبالهدار و پر کشوقوس قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با بازنشستگان کشوری و لشگری چهار سال پس از تصویب بالاخره اجرا شود؛ قانونی که اجرای آن در سازمان تامین اجتماعی با آمد و رفت مدیران بسیاری مصادف بود و دعوای پر حاشیه در مورد بدهیهای دولت به سازمان همواره مانعی برای اجرای این قانون محسوب میشد؛ اما به نظر میرسد به لطف رابطه خوب مدیر عامل فعلی سازمان تامین اجتماعی و دولت، روزهای خوشی برای بازنشستگان تامین اجتماعی در حال رقم خوردن است.
به گزارش خبرنگار«اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آغاز داستان همسان سازی به اسفند 87 بازمیگردد ؛ زمانی که نمایندگان مجلس هشتم ابلاغ 2500 میلیارد تومان برای اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با بازنشستگان کشوری و لشگری را مصوب کردند.
این مصوبه در جریان بررسی بخشهای هزینهای لایحه بودجه سال 88 کل کشور در بند الحاقی 29 تصویب شد و بر اساس آن قرار شد 2500 میلیارد تومان از سهام شرکتهای دولتی براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، به سازمان تامین اجتماعی واگذار شود و این سازمان موظف شد، از محل فروش و سود حاصل از مالکیت سهام قابل عرضه در بورس شرکتهای دولتی یا سهام دولت در سایر شرکتها، حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران را از ابتدای سال 88 هماهنگ کند.
در فروردین 88 افزایش حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران تامین اجتماعی با اجرای قانون همسانسازی حقوق، جزو یکی از داغترین مباحث روز اجتماعی بود و طبق اظهارنظرهای مسوولان ذیربط این سازمان، زمان انتظار این قشر برای برخورداری از افزایش حقوقی که چشمگیر عنوان میشد، باید طبق قولها تا خرداد و تیر ماه 88 پایان مییافت؛ انتظاری که تصور نمیشد 4 سال به درازا بکشد.
در همان زمان نیز قراربود افزایش حقوقها یکسان نباشد و حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به نسبت دادهها و پرداخت حق بیمهشان تعیین شود و همسانسازی حقوق این بازنشستگان، متغیر باشد. در همان ایام علی ذبیحی- مدیرعامل آن زمان سازمان تامین اجتماعی - نیز از تامین اعتبار همسانسازی حقوق بازنشستگان از «شستا» و اجرای آن تا ابتدای تیرماه 88 خبر داده بود.
به گزارش ایسنا، وی در جمع نمایندگان جامعه کارگری و بازنشستگی با اعلام این مطلب افزوده بود: با اختصاص 25 هزار میلیارد ریال از سوی مجلس برای هماهنگسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با دریافتیهای بازنشستگان کشوری و لشگری، میزان افزایش حقوق بازنشستگان این سازمان متناسب با دیگر بازنشستگان کشور محاسبه و تلاش میشود در اوایل خرداد ماه و یا حداکثر تا اوایل تیر ماه سال جاری (1388) به آنها پرداخت شود.
خبازها رییس کانون بازنشستگان و مستمریبگیران سازمان تامین اجتماعی نیز در همین دوران از اختصاص 600 میلیارد تومان با دستور وزارت امور اقتصاد و دارایی از سوی بانک مرکزی خبر داده بود و در پاسخ به اظهارات مدیرعامل وقت مبنی بر تامین اعتبار این قانون از شستا گفته بود: اعتبار لازم برای افزایش حقوق بازنشستگان به هیچ وجه از شرکت «شستا» تامین نمیشود.
چند ماه بعد و در نیمه نخست سال 1388 زمزمههای مخالفت دربارهی اجرای این قانون و عدم تخصیص کامل اعتبارات قوت گرفت، زمزمههایی که تحقق پیدا کرد و رییس کانون بازنشستگان با انتقاد از عملکرد سازمان تامین اجتماعی گفته بود: اعتبار سیاست همسانسازی به صورت معکوس بین بازنشستگان توزیع شده است.
خبازها همچنین به موضوع توزیع معکوس این اعتبار بین بازنشستگان و مستمریبگیران اشاره کرده و مدعی شده بود که توزیع این اعتبار به صورت معکوس صورت گرفته و حق به حقدار نرسیده است، به طوری که فردی با 35 سال سابقه پرداخت حقبیمه و با فرض دریافت حقوق 900 هزار تومانی، تنها 14 هزار و 600 تومان بر اساس سیاست همسانسازی به وی اضافه شده است، در حالی که این رقم به افرادی که 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه و به تبع آن کمترین حقوق را میگیرند، 82 هزار تومان است.
به گزارش ایسنا، سال 88 در حالی به پایان خود رسید که قانون همسان سازی به طور کامل اجرا نشد. ذبیحی از سازمان تامین اجتماعی رفت و حافظی بر صندلی این سازمان تکیه زد. اینها در حالی بود که در قانون بودجه سال 89 نیز به این موضوع پرداخته نشد و بازنشستگان تامین اجتماعی کماکان خود را بستانکار دانسته و خواستار اجرای کامل آن و پرداخت بدهی 1500 میلیارد تومانی دولت بودند.
نخستین اظهار نظر رسمی در سال 89 مربوط به صادق محصولی وزیر وقت رفاه بود. وی در مرداد 89 از ادامه یافتن اجرای این قانون خبر داده و گفته بود: هیات امنای تامین اجتماعی و وزارت رفاه، صندوق تامین اجتماعی را موظف کرده است تا همسان سازی را درباره میزان افزایش حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان ادامه دهد.
وزیر رفاه و تامین اجتماعی وقت تصریح کرده بود: در بودجه سال 89، همسان سازی به دولت تکلیف نشده و در بودجه 89 هم مصوب نشده است، این در حالیست که با دریافت بقیه سهام مصوب بودجه سال 88 و جلب نظر مثبت دولت، مقرر شد تا در سال جاری (1389) یارانه همسان سازی به بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی پرداخت شود اما اینبار هم علیرغم پیشبینی قانونی استمرار یارانه حمایتی دولت برای اجرای سیاست همسانسازی حقوق بازنشستگان صندوق تامین اجتماعی با بازنشستگان کشوری در بودجههای سالانه و این اظهارات وزیر، نه تنها اعتبار منظور شده در بودجه 88 محقق نشد، بلکه در بودجه 89 نیز هیچ اعتباری در این راستا منظور نشد و اختصاص نیافت.
در آذر 89 هم حتی سرنوشت همسانسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 90 نامعلوم به نظر می رسید.
ردیف اعتباری یارانه حمایتی دولت برای اجرای سیاست همسانسازی در بودجه 89، در حالی پیشبینی نشد که مطابق با بند هفتم مصوبه هیات وزیران به منظور اجرای بند «39» قانون بودجه 88، معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور مکلف شده بود که به منظور پایداری پرداخت یارانههای حمایتی بند مذکور، هر سال اعتبار مورد نیاز را حسب اعلام صندوق تامین اجتماعی در بودجه سنواتی به صورت ردیفی جداگانه منظور کند.
محسن ایزدخواه مشاور پیشین صندوق تامین اجتماعی در گفتوگویی در همان ایام با ایسنا، در این باره گفته بود: علی رغم تکلیف دولت در قانون بودجه 88 مبنی بر واگذاری 2500 میلیارد تومان اعتبار به منظور افزایش حقوق بازنشستگان این صندوق، تا پایان سال گذشته تنها 900 میلیارد و 370 میلیون تومان از تعهد دولت به صندوق تامین اجتماعی پرداخت شد.
وی ادامه داده بود: درحالی که بر اساس بند سوم آییننامه اجرایی بند «39» بودجه 88، خزانه داری کل مکلف شد تا زمان فروش و تحویل سهام، از سود سازمان خصوصیسازی به صندوق تامین اجتماعی، مبلغ 600 میلیارد تومان به صورت تنخواه واگذار کند که صندوق بتواند تا زمان تامین اعتبار همسان سازی از این مبلغ استفاده کند، اما این امر محقق نشد و با توجه به کسری شدید بودجه تامین اجتماعی، این صندوق برای نخستین بار در تاریخ 50 ساله خود، وادار به استقراض 500 میلیارد تومانی با بهره 13 درصد از بانک رفاه شد، به گونهای که بخش قابل توجهی از اعتبار محقق شده همسان سازی در سال 88، به عنوان اصل و سود استقراض صندوق تامین اجتماعی، به بانک رفاه کارگران پرداخت شد.
در همین روزها اظهارات صادق محصولی وزیر رفاه و علی حافظی مدیر عامل وقت در تناقض با یکدیگر قرار داشت.
از سویی وزیر رفاه از قرار گرفتن باقی مانده اعتبار سال 88 همسان سازی حقوقها در قالب سهام در اختیار تامین اجتماعی خبر میداد و از آن سوی مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی عنوان میکرد که کل دریافتی تامین اجتماعی به منظور همسانسازی حقوق بازنشستگان، همان 930 میلیارد تومان سال 88 بوده و به جز این مبلغ اختصاص یافته در سال 88 هنوز چیزی دریافت نکرده است و حالا پس از چند سال، گذر زمان و اخبار تکمیلی حکایت از تحقق اظهارات حافظی دارد .
وزیر رفاه در آن زمان در پاسخ به این که وزارت رفاه و تامین اجتماعی چگونه مدعی اجرای سیاست همسان سازی حقوقهاست، در حالی که در سال 89 هیچ اعتباری به این منظور پیشبینی نشده است، در توضیحی مبهم عنوان کرده بود: با وجود اینکه در سال جاری اعتباری در این زمینه پیشبینی نشده ، اما با پیگیری وزارت رفاه و تامین اجتماعی باقی مانده اعتبار سال گذشته در قالب سهام در اختیار تامین اجتماعی قرار گرفت و با کسب اجازه از رییسجمهور در سال 89 نیز موضوع همسان سازی را کماکان پیگیری کردیم.
محصولی در عین حال با بیان این که بخشی از این سهام، هنوز به وزارت رفاه پرداخت نشده است، بدون این که از پیگیری این وزارتخانه برای درج ردیف اعتبار ویژه همسانسازی در بودجه 90 خبر دهد، تنها به ذکر این عبارت بسنده کرده بود که " اگر اعتباری برای اجرای همسان سازی در بودجه سال 90 منظور شود، این موضوع استمرار مییابد".
این در حالیست که رحمت الله حافظی مدیرعامل وقت صندوق تامین اجتماعی ، بلافاصله در همان زمان پرداخت بخشی از باقیمانده اعتبارات همسان سازی حقوق بازنشستگان مصوب سال 88 در سال 89 را رد کرده بود و در همین راستا تیم ویژهای از سوی مدیرعامل تامین اجتماعی موظف به پیگیری موضوع همسان سازی شد.
حافظی ضمن اعلام انجام مکاتباتی با هیات دولت برای وصول باقیمانده اعتبار همسانسازی حقوقها، بیان کرده بود: کمیته وصول مطالبات به منظور پیگیری این امر نیز تشکیل شده و امیدواریم مابقی سهام ویژه همسان سازی به زودی در اختیار صندوق تامین اجتماعی قرار گیرد.
به گزارش ایسنا؛ با این حواشی، اجرای کامل قانون همسان سازی به سال 90 منتقل شد.
فیروزی سرپرست معاونت اجتماعی وزارترفاه در فروردین 90 از استمرار اجرای همسانسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 90 و همچون گذشته خبر داده بود و در نیمه نخست سال 90 بازنشستگان برای اجرای همسان سازی دست به دامن اداره حقوقی دولت شدند و دفاعیهای به دولت برای پیگیری نحوه اجرای همسانسازی و عدم تغییر میزان حقوق همسانسازی در این سال ارائه کردند.
در نیمه دوم سال 90 بود که بازنشستگان برای اجرای قانون همسانسازی دست به دامان مستقیم رییس جمهور شدند؛ مکاتباتی که در جواب آنها درخواست بازنشستگان برای پیگیری و رسیدگی به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارجاع شد و قرار بود اداره حقوقی دولت تناقضات آییننامه اجرایی هیات وزیران را با قانون مصوب مجلس مشخص کند.
خبازها که حالا نامش با پیگیری مطالبات بازنشستگان عجین شده ، نخستین مغایرت این آییننامه اجرایی با قانون بودجه 88، این است که در این آییننامه از لفظ «یارانه» برای اعتبار همسانسازی بازنشستگان استفاده شده است، در حالی که در بند «39» قانون بودجه چنین اصطلاحی به کار نرفته است.
رییس کانون عالی بازنشستگان و مستمریبگیران تامین اجتماعی همچنین گفته بود: برابر آییننامه اجرایی بند «39» قانون بودجه 88، معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور مکلف شده که به منظور پایداری پرداخت حقوق همسانسازی به بازنشستگان، هر سال اعتبار مورد نیاز را حسب اعلام صندوق تامین اجتماعی در بودجه سنواتی به صورت ردیفی جداگانه منظور کند.
بر اساس این گزارش در همین نیمه دوم سال 90 بود که معاونت حقوقی ریاست جمهوری عملکرد سازمان تامین اجتماعی را مطابق با آیین نامه اجرایی قانون دانست و در نهایت مشخص شد که مشکل نه در عملکرد سازمان بلکه در عدم تخصیص اعتبارات منظور شده بوده است.
اما از آنجایی که تغییر در مدیریت برای مجموعههای دولتی امری جدید نیست، در حالی که موضوع همسانسازی داشت به نقطه قابل قبولی میرسید، باز هم تغییرات در این حوزه رخ داد و دولت در اقدامی جدید سه وزارتخانه تعاون کار و رفاه اجتماعی را ادغام کرد و شیخالاسلامی وزیر وزارتخانههای ادغامی شد و در همان زمان قول رفع ابهامات حقوقی همسانسازی حقوق بازنشستگان را داد.
تغییرات به همین جا ختم نشد و کمی بعد علی حافظی از تامین اجتماعی رفت و سکان هدایت را به موسویان مدیرعامل صندوق عشایر و روستاییان سپرد.
اما تکیه زدن موسویان بر این صندوق نیز دیر نپایید و در روزهای آخر اسفند سعید مرتضوی به تامین اجتماعی آمد.
آمدن مرتضوی؛ به دلیل سابقه و همکاری و همراهی که با دولت داشت موثر واقع و به اخذ مطالبات 35 هزار میلیارد تومانی معوقه بیش از 30 ساله تامین اجتماعی از دولت منتهی شد و این اتفاق روزنه امیدی برای بازنشستگان در اجرای همانندسازی حقوقشان با بازنشستگان کشوری و لشگری بود.
به گزارش ایسنا، حالا و در آذر ماه 91 ، یعنی 45 ماه پس از تصویب قانون همسان سازی در قانون بودجه سال 88 ، خبازها از نتایج نشست رؤسای کانونها با مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و دستور اکید مرتضوی برای تشکیل کمیته پیگیری و رفع موانع اجرایی قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان خبر میدهد.
خبازها، رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمریبگیران سراسر کشور نیز روز سهشنبه از تاکید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به توان مالی سازمان برای اجرای قانون همسان سازی خبرداد و به ایسنا گفت که در این جلسه مرتضوی - مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی - تاکید کرده است برای تحقق این قول به مصوبات قانونی و اقداماتی از سوی مراجع عالی از جمله هیأتامنای سازمان نیاز است به همین دلیل دستور تشکیل کمیتهای برای حل این موضوع را صادر کرده تا ظرف دو هفته آینده این کمیته راه حل ارائه کند.
بدین ترتیب باید دید چشمانتظاری بازنشستگان برای اجرای کامل قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با بازنشستگان کشوری و لشگری چهار سال پس از تصویب کی و چگونه محقق میشود و آیا سبد معیشت 1.5 میلیون بازنشسته کشور پربا
درخواست دفتر هاشمی برای پاسخ به اظهارات رسایی در اولین جلسه علنی مجلس
دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی با ارسال نامه ای به دکتر علی لاریجانی ضمن اعتراض به سکوت هیات رئیسه مجلس نسبت به آنچه سخنان سراسر توهینآمیز و خارج از اخلاق یکی از نمایندگان مجلس درباره رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام میخواند،خواهان فرصت لازم پاسخگویی در اولین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی شد.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران( ایسنا) متن این نامه به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر علی لاریجانی
رییس محترم مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
سخنان سراسر توهینآمیز و خارج از عرف و اخلاق یکی از نمایندگان مجلس نسبت به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که در تاریخ 28 /9/ 91 از تریبون رسمی مجلس شورای اسلامی و به صورت زنده از صدای جمهوری اسلامی پخش شد، تعجب همگان را برانگیخت .
ضمن اعلام اعتراض به سکوت هیات رئیسه مجلس نسبت به این تضییع آشکار حق و توهین و تهمت و با نسبت به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با استناد به مواد 77 و 78 آییننامه داخلی مجلس و بالاتر از آن حسب دستور مستقیم امام (رحمت الله علیه ) خواهشمند است دستور فرمایید در اولین جلسه علنی زمانی را تعیین نمایند تا پاسخ نیز از همان تریبون پخش شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی کرمان، اعضای هیئت امنای امامزاده سید سلطان فقیه الدین بزنجان به همراه شهردار شهربزنجان، در نشستی صمیمانه با حجت الاسلام مهدی حسنی دیدار وگفتگو کردند . دراین دیدار امینی رئیس هیئت امنای امامزاده، به بیان نقطه نظر و مشکلات موجود پرداخت و خاطرنشان کرد: اختلاف سلیقه و کمبود منابع مالی ازجمله مشکلاتی است که مقابل ما قرار دارد و ازطرفی جوسازی اطرافیان باعث می شود امورات بنحو احسن صورت نگیرد. ایشان همچنین درادامه سخنان خود اززحمات وتلاش رئیس اداره تبلیغات اسلامی قدردانی و گفت :راهنماییها و ارشادات ایشان باعث می شود مابتوانیم باسعه صدر و بردباری قدمهای مفید وموثرتری برداریم. حجت الاسلام حسنی رئیس اداره تبلیغات اسلامی بافت، دراین جلسه گفت: وحدت واتحاد بین اعضای هیئت امناء باعث می شود کسی نتواند ایراد وانتقادی بکند و این یکی از راههای اصلی موفقیت است ودیگر اینکه کاری که شما انجام میدهید برای رضای خداوند است ونبایستی با حرفها وکنایه های مردم موجبات دلسردی شود .
طبق نظریه ی کارشناسان میراث فرهنگی و کاوش های انجام گرفته بر روی مصالح به کار رفته در بنای ساختمان قبلی شامل کاشی کاری ها و آجر کاری ها قدمت بنا به دوران صفویه رسیده و آخرین تعمیرها نیز در همان زمان صورت گرفته است . قدمت ضریح امامزاده نیز به صورت مشبک و با استفاده از چوب جنگلی ساخته شده و هم اکنون در سرداب حرم مطهر واقع گردیده مربوط به همان دوران بوده که بر اثر آتش سوزی ناشی از روشن کردن شمع چندین مرحله تعمیر گردیده است و آخرین تعمیرات آن حدود 110 سال پیش توسط فردی به نام استاد حسین نجار بردسیری صورت گرفته است.
این بی بی بزرگوار از فرزندان امام هفتم حضرت موسی بن جعفر (ع) وجزو چهار دختر ایشان که به نام فاطمه بوده و هر کدام دارای لقب جداگانه هستند می باشد .مرقد مطهر این امامزاده جلیل القدر که مامن و ماوای شیفتگان و ارادتمندان ساحت مقدس اهل بیت عصمت وطهارت بوده و همواره حاجتهای بسیاری از مومنین را براورده می سازد در 150 کیلومتری جنوب غربی کرمان و در مسیر راه کرمان به بافت در شهر بزنجان واقع گردیده است. با توجه به اینکه این منطقه دارای آب و هوای کوهستانی بوده و جزو نقاط سردسیری و خوش آب و هوای استان کرمان محسوب می شود و همواره میزبان خیل عظیمی از زائران وارادتمندان به خاندان عصمت و طهارت به خصوص در فصل گرم تابستان می باشد . درفاصله40 متری از حرم مطهر و در جوار رود خانه ای دائمی تپه ای با ارتفاع حدود 200 متر خودنمایی می کند که از زمان های قدیم به نام علی صالح مشهور بوده و طبق تحقیقات به عمل آمده و نیز تایید بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی ایشان مورد وثوق و تحت الامر آقا امام رضا (َع) بوده و بی شک ایشان از همراهان امامزاده بوده که بنا به اعتقاد مردم منطقه بعد از شهادت در همین تپه مدفون می گردد.
تپه فوق مورد احترام اهالی محل بوده و هم اکنون به صورت قدمگاه در آمده است .
پیمان نصیری بزنجانی بر سکوی طلای پارا المپیک لندن
بنگر شهر بزنجان چه به خود می بالد
پیمان جان ، من هم به مانند دیگر هموطنان ، وقتی نخستین کسی بودی که از خط پایان مسابقات دو 1500 متر کلاس t20 ( کم توانان ذهنی ) گذشتی ، خوشحال شدم و اشک ، نثار همتت کردم ، وقتی مدال طلا بر سینه ستبر تو آویزان شد می دانی به چه فکر می کردم ؟
دلم می خواست ، آن را برای لحظاتی از تو قرض می گرفتم و بر جای جای بزنجان می کوبیدم ، آویزان می کردم تا بزنجان غرق در طلا شود ، تا بزنجان غرق در صفا شود ، بزنجان این روزها با نام تو و با طلای تو در جهان همراه شده است ، هرکجا از قهرمان دو 1500 متر پاراالمپیک لندن نامی برده شود ، نام بزنجان هم می آید ، تو این روزها سفیر بزنجان و بافت محروم هستی .
اجازه بده حلق آویز طلای تو را این روزها همه همشهریان بافتیت به گردن بیندازند، باور کن طلای تو بهترین مرهمی است که این روزها برای التیام زخم ها و دردهایمان به آن نیاز داریم ، به در و دیوار شهر نگاه کن ، به حرف و حدیث های بدخواهان بافت گوش فرا ده ، ببین چقدر طلای تو آراممان می کند .
پیمان جان ، می دانی این روزها چقدر به تو و همشهری بودن با تو افتخار می کنیم ، وقتی در نخستین گفته هایت پس از کسب مدال طلا ، اظهار خوشحالی کردی که توانسته ای زحمات خانواده ات را جبران کنی و زمانی که به افتخار مردم ایران دور افتخار زدی ، غرورم بیشتر شد که یک همشهری در اوج افتخار چگونه رفتاری دارد.
پیمان جان ، اهل منزل ، مردم بزنجان و بافت منتظرند تا به نحوی شایسته از تو استقبال کنند ، بنگر شهر بزنجان چه به خود می بالد.
خبر کسب مدال تو را یک بار دیگر به اطلاع مسوولان شهرستان بافت می رسانم تا هر چه زودتر با برنامه ریزی های لازم و راه اندازی کمیته استقبال از تو آماده شوند ، خبر این است :
پیمان نصیری بزنجانی مدال طلای دو 1500 متر کلاس t 20 پاراالمپیک لندن را به گردن آویخت.
قدر مسلم فرماندار شهرستان بافت ، کمیته اسقبال و تجلیل از این قهرمان جهان را با ترکیب : شورای شهرستان ، شهرداری بافت و بزنجان، نیروی انتظامی ، تربیت بدنی شهرستان ، اصحاب رسانه ، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، نهادهای مردمی و...تشکیل خواهند داد تا به نحوی شایسته از این قهرمان جهان استقبال و تجلیل به عمل آورند.
معرفی نامه امامزاده فاطمه فقیه الدین (س) طبق اسناد مستند تاریخی و تایید بنیاد پژوهشهای آستان قدس رضوی و نیز اسناد سنگ نوشته های با ارزش تاریخی که متاسفانه در اوج انقلاب شکوهمند اسلامی توسط عده ای غارتگر به چپاول رفته این بی بی بزرگوار از فرزندان امام هفتم حضرت موسی بن جعفر (ع) و جزو چهار دختر ایشان که به نام فاطمه بوده و هر کدام دارای لقب جداگانه هستند می باشد . مرقد مطهر این امامزاده جلیل القدر که مامن و ماوای شیفتگان و ارادتمندان ساحت مقدس اهل بیت عصمت وطهارت بوده و همواره حاجتهای بسیاری از مومنین را براورده می سازد در 150 کیلو متری جنوب غربی کرمان و در مسیر راه کرمان به بافت در شهر بزنجان واقع گردیده است. با توجه به اینکه این منطقه دارای آب و هوای کوهستانی بوده و جزو نقاط سردسیری و خوش آب و هوای استان کرمان محسوب می شود و همواره میزبان خیل عظیمی از زائران و ارادتمندان به خاندان عصمت و طهارت به خصوص در فصل گرم تابستان می باشد . در فاصله 40 متری از حرم مطهر و در جوار رود خانه ای دائمی تپه ای با ارتفاع حدود 300 متر خودنمایی می کند که از زمانهای قدیم به نام علی صالح مشهور بوده و طبق تحقیقات به عمل آمده و نیز تایید بنیاد مورد وثوق و تحت الامر آقا امام رضا (َع) بوده و بی شک ایشان از همراهان امامزاده بوده که بنا به اعتقاد مردم منطقه بعد از شهادت در همین تپه مدفون می گردد. تپه فوق مورد احترام اهالی محل بوده و هم اکنون به صورت قدمگاه در آمده است . طبق نظریه ی کارشناسان میراث فرهنگی و کاووشهای انجام گرفته بر روی مصالح به کار رفته در بنای ساختمان قبلی شامل کاشی کاری ها و آجر کاری ها قدمت بنا به دوران صفویه رسیده و آخرین تعمیرات نیز در همان زمان صورت گرفته است . قدمت ضریح امامزاده نیز به صورت مشبک و با استفاده از چوب جنگلی ساخته شده و هم اکنون در سرداب حرم مطهر واقع گردیده مربوط به همان دوران بوده که بر اثر آتش سوزی ناشی از روشن کردن شمع چندین مرحله تعمیر گردیده است و آخرین تعمیرات آن حدود 110 سال پیش توسط فردی به نام استاد حسین نجار بردسیری انجام گرفته است . از کرامات و معجزات این امامزاده مظلومه میتوان به شفا یافتن بسیاری از بیماران سرطانی و لا علاج اشاره کرد که به لطف و کرم خداوند متعال و واسطه این سیده مومنه بهبود کامل خود را یافته و هم اکنون مشخصات جمع کثیری از آنان به همراه شرح ما وقع و نحوه ی شفا یافتن آنان در دفتر شفا دیدگان حرم مطهر موجود می باشد . کار بازسازی حرم جدید با زیر بنای بیش از 400 متر مربع از عاشورای سال73 با همت اهالی منطقه و زائران و ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت از نقاط مختلف کشور و استان به خصوص خیرین شهرستانهای کرمان و سیرجان و بردسیر و بافت آغاز و تا کنون بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است . طرح جامع حرم مطهر شامل احداث زائر سرا وحسینیه اعظم و مدرسه علمیه و بازارچه زائر و احداث پل رودخانه مجاور و . . . با همت و یاری محبین اهل بیت به زودی به مرحله اجرا در خواهد آمد . غربت و گمنامی و مظلومیت این بی بی بزرگوار که شاید یکی از دلایل آن بتوان واقع شدن در بن بست ارتباطی منطقه بافت و نیز کم توجهی مسئولین سابق در جهت شناساندن آن بزرگوار دانست باعث گردیده که حتی بسیاری از هم استانی های عزیز کرمانی نیز از وجود این نعمت گران مایه ی الهی و سلاله پاک خاندان عصمت و طهارت بی اطلاع و بی بهره باشند . آنچه ارادتمندان به حضرتش را به تلاش مضاعف و استقامت در خدمت به مرقد شریفش وا داشته همین کرامات و عنایات بی وقفه و نیز امید به شفاعت و دستگیری خود و اجداد و طاهرینش در فردای قیامت می باشد . باشد که با کمک مردم ولایت مدار ایران اسلامی و در جهت شناساندن هر چه بیشتر این بی بی بزرگوار قدمی برداشته و از عنایاتشان بی بهره نمانیم و نیز به امید آنکه در آینده ای نزدیک به یکی از بزرگترین زیارتگاههای ایران اسلامی مبدل گردد .
چند وقتی است که حرفهای از بخش شدن بزنجان شنیده می شود اما تا به حال از یک منبع رسمی شنیده نشده است : البته حرف از بخش شدن گوغر هم درمیان است ولی ایا با توجه به موقعیت بزنجان نسبت به شهرهای مجاور کدام شهر برای بخش شدن موقعیت بهتری دارند شهر گوغر تقریبا یکی از شهرهای مرزی بین شهرستان بافت و بردسیر است و درصورت بخش شدن با اکثر ابادی های زیر پوشش خود مصافتی بالای صد کیلومتر دارد به فرض مثال اگر یکی از مردم ابادی های طراف بخواهد برای یک کار معمولی به ادارات مرکز بخش برود باید چیزی حدود صد کیلومتر را برود تا به مرکز بخش برسد ولی در صورتی که بزنجان تا دیرترین ابادی مصافتی کمتر از پانزده کیلومتر راه دارد - حال قضاوت با شماست
در صورت موافقت هیئت امنای زیارت سلطان فقیه الدین تمام تصاویر اثار کشف ده در همین سایت برای بازدید شما قرار می گیرد